cover image warehouse

NA OVIM TEMELJIMA gradimo MARIKOMERC BUDUĆNOSTI!

overlay

CERTIFIKATI

Kvalitetu, sigurnost hrane, održivost i podrijetlo naših proizvoda potvrđujemo brojnim, zasluženim certifikatima

MSC (Marine Stewardship Council) i ASC (Aquaculture Stewardship Council) međunarodne su neprofitne organizacije čiji je cilj zaštita oceana i očuvanja ribljeg fonda budućim generacijama kao i ekološki i društveno prihvatljiv uzgoj proizvoda od ribe i plodova mora. Naša tvrtka ulaskom u MSC/ASC svijet, postala je dio jedne održive, ekološki osviještene priče.

Sustav upravljanja kvalitetom mora biti usklađen s potrebama tvrtke, te proizvodima i uslugama koje pružamo, a ISO 9001 standard daje smjernice kako bismo bili sigurni da nismo propustili važne elemente potrebne za uspješan sustav. Kao međunarodni standard, prepoznat je kao temelj na kojemu će svaka tvrtka izgraditi sustav koji će osigurati zadovoljstvo kupaca i unaprjeđenje, i kao takvog, mnoge tvrtke ga zahtijevaju kao minimalan uvjet da bi neka organizacija mogla postati dobavljač.

International Featured Standard (IFS) rezultat je udruživanja vodećih međunarodnih trgovačkih lanaca i dobavljača koji su prepoznali sigurnost hrane kao prioritet u svome poslovanju. Marikomerc d.o.o tako je od 2022. godine certificiran od strane međunarodne certifikacijske kuće SGS Adriatic po IFS Food normi, višoj razini ispunjenja zahtjeva odnosno s ocjenom višom od 95% ispunjenja zahtjeva norme (“higher level”).

Kao ponosni nositelj jamstvenog žiga `Živjeti zdravo`, Marikomerc surađuje sa Zavodom za javno zdravstvo s ciljem promoviranja pravilne prehrane i jačanja svijesti o važnosti nutritivno vrijedne hrane. Ovim žigom jamčimo kupcima da označeni proizvod i odgovaraju visokim standardima kvalitete i da su upravo te proizvode stručnjaci analizirali i preporučili kao dio umjerene, uravnotežene i raznolike prehrane.

1

Održivost i transparentnost

Svoja znanja prenosimo

U globaliziranom okruženju, informacije o porijeklu i informacije o hladnom lancu predstavljaju temeljno pravo potrošača, zato na svim svojim proizvodima uvijek nudimo maksimalnu transparentnost:

 • Oznake s potpunim i revidiranim informacijama.
 • Baze podataka s ažuriranim logističkim podacima.
 • Strogi protokoli upravljanja alergenima.
 • Pojačane revizije dobavljača.
 • 2

  NAŠI PROIZVODI

  Ulažemo u kvalitetu i unapređenje proizvoda

  Stalnim ulaganjem u suvremene tehnologije unapređujemo proizvodne procese. Stručnim timom i uhodanim sustavom kontrole održavamo visok standard kvalitete i zdravstvene ispravnosti naših proizvoda. Potpunom kontrolom temperature svih manipulativnih i skladišnih prostorija osiguravamo održavanje hladnog lanca naših od prihvata sirovine, proizvodnje pa do isporuke gotovih proizvoda. Održiv proces i inovativni pristup rezultat su vrhunskih i konkurentnih proizvoda.

  3

  LOGISTIKA

  Kapilarnost na službi kvalitete

  Četiri distributivna centra opremljena modernom tehnologijom (Zadar, Rijeka, Metković, Dubrovnik) zajedno sa flotom od 28 kamiona jamac su sigurne i kvalitetne isporuke na vrijeme i bez prekida hladnog lanca. Radimo dvadeset četiri sata na dan kako bismo zadovoljili sve potrebe naših kupaca i osigurali najbolju usluga u najzahtjevnijoj domeni logistike – kapilarna dostave, pokrivajući pritom apsolutno svaki kutak i mjesto najtežeg terena - Istre, Kvarnera i Dalmacije. Bez prekida hladnog lanca - MLS godišnje preveze više od 10.000 tona hrane na preko 50.000 isporuka.

  4

  Trud, rad i inovativnost

  Povjerenje se ne kupuje

  Više od tri desetljeća isporuka smrznutih proizvoda, izgradilo nas je u pouzdanog dobavljača unutar HORECA i RETAIL kanala, zato i danas našim partnerima osiguravamo sav potreban asortiman za njihovo poslovanje uz najbolju kvalitetu usluge.

  5

  KATALOŠKA DUBINA

  Sve što vam treba

  Više od 2000 SKU-a. Riba i plodovi mora, meso, povrće, tjestenina za kreiranje zanimljivih jelovnika. Široka ponuda olakšava upravljanje narudžbama i opskrbu proizvoda. Marikomerc: Više od 235 profesionalaca u službi izvrsnosti

  6

  Osobita pozornost na usluge

  Isporučujemo puno više od proizvoda

  Naši partneri se uvijek mogu osloniti na nas, jer imamo kvalificirani prodajni tim koji nudi individualan pristup uz brzu isporuku svih proizvoda koji najbolje odgovaraju svim Vašim potrebama.